Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Den yttersta lyckans ministerium
Isbn: 978-91-7337-883-3
Förlag: Brombergs Bokförlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2017

E-bok

Den yttersta lyckans ministerium

Romanen De Små Tingens Gud slog ner som en bomb i den litterära världen och författaren Arundhati Roy belönades med Bookerpriset för den 1997. Efter tjugo års väntan gör hon nu en fantastisk skönlitterär comeback.

På en kyrkogård mitt i Delhi rullar en kvinna ut en persisk matta mellan två gravstenar. På en asfalterad trottoar dyker plötsligt en bebis upp från ingenstans. I en snöig dal skriver en sörjande pappa ett brev till sin femåriga dotter och berättar om alla människor som deltog på hennes begravning.

På andra våningen i ett hyreshus sitter en ensam kvinna och röker medan hon läser igenom sina gamla anteckningsböcker. Och på ett slitet värdshus sover två människor som älskat varandra hela livet med armarna hårt lindade om varandra.

En vidunderlig roman om kärlek. Kärlek där du minst av allt förväntar dig den, under de mest osannolika omständigheter. Sådan kärlek man gör allt för. Sådan kärlek man går under av.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone