Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Sånger i skymningen
Isbn: 978-91-8842-954-4
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2017

E-bok

Sånger i skymningen

Med en total upplaga på snart 100 000 ex har Camilla Davidssons intelligenta feelgood vunnit läsarnas hjärtan. Nu är fjärde delen här!

Två år efter den livsförändrande pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela har Emma lyckats bryta sig ur ekorrhjulet och lagt det mesta av sitt emellanåt destruktiva beteende bakom sig. När vi möter henne i Sånger i skymningen har hon just lämnat Fårö efter en sommars arbete på Solgården. Att driva ett pensionat var långt jobbigare än hon väntat sig och hon bestämmer sig för att återigen pilgrimsvandra i Spanien, dels för att få en smula lugn och ro, men även för att få rätsida på tankarna kring Olle, den tjugo år äldre läkaren hon är kär i. De har spenderat sommaren ihop, men undvikit det viktigaste samtalsämnet av alla – frågan om barn.

Pilgrimsvandringen blir inte alls som Emma föreställt sig och en dag får hon ett oväntat samtal hemifrån. Hennes mamma har fått en stroke och ligger på sjukhus med svåra men. Emma lämnar motvilligt Spanien med huvudet fyllt av frågor. Får man vara arg på en svårt sjuk förälder? Kommer mamman att dö? Kommer hon att sörja eller bli lättad i så fall? Deras relation har varit allt annat än enkel och de har inte setts på närmare två år. Inte minst undrar hon hur det ska bli med Olle – ska de lyckas hitta en framkomlig väg i barnfrågan, eller har de nått vägs ände?

Sånger i skymningen är den fjärde fristående delen om den unga storstadskvinnan Emma och hennes sökande efter kärlek, lycka och meningen med livet. Det är enbok om sorg, skuld, förlåtelse och revidering av minnen, men även om barnlängtan, att våga ge sig hän och att vara sårbar. Boken är inspirerad av Camilla  Davidssons erfarenheter hur det är att förlora en förälder som man har en komplex relation till och svårigheterna i att bilda familj med någon som redan har barn.

OM FÖRFATTAREN
Camilla Davidsson, 1969, gjorde sin författardebut i augusti 2014 med Under Vintergatans alla stjärnor. I hennes tidigare yrkesliv arbetade hon med marknadsföring på en rad internationella företag. Mellan 2008 och 2016 drev hon ett Bed & Breakfast och vandrarhem på Fårö, men numera satsar hon helhjärtat på författarskapet. Sedan hösten 2012 bor hon med man och tvillingdöttrar i skidorten Åre i Jämtland, efter mer än tjugo år i Stockholm.

FYRA BÖCKER OM EMMA

Under Vintergatans alla stjärnor

Pensionatet vid världens ände

Änglarna dansar i gryningen

Sånger i skymningen


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone