Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Resa omkring - DigiMikro
Isbn: 978-87-7212-321-9
Förlag: DigTea
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom Lättläst
Tillgänglig sedan: augusti 2017

E-bok

Resa omkring - DigiMikro

Läs och lyssna till Resa omkring  ensam eller tillsammans med en vän. Läs hur du kan komma til bakeriet – eller även till Australien!

Se dig omkring är en serie DigiMikro-böcker som kan användas till lekfull läsning av barn ända ner i fyraårsåldern. Böckerna handlar om by, land vägar, transport och transportmedel och använder många upprepningar så att barnet lätt kan gissa vad som står, och på så vis uppleva läskompetens. Visa intresse för barnets lekfulla läsning och stöd dess läsutveckling.

Basis: Basalt språk
Tid: Språk för tidsangivelser och högtider
Se dig omkring: Ord för transportmedel och transportformer

Fantasi: För rädsla, glädja och fantasifulla samtal


DigiMikro-böckerna är utvecklade för lek-läsning, i enlighet med den senaste forskningen inom literacy (skriv- och språkinlärning). Forskningen säger att barns läskunskaper börjar byggas upp långt innan skolgången. Det sker genom dagliga aktiviteter, som bidrar till att utveckla barnens språk och förståelse för att texter är betydelsebärande.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone