Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Tjugoett
Isbn: 978-87-1179-655-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery Feelgood
Accessible since: September 2017
Narrator: Christer Jonsson
Length: 7 hours 50 minutes

Audiobook

Tjugoett

Holländaren Martin Newman anländer till Arlanda flygplats med en mystisk portfölj med sig. Hans jobb var att slussa väskan genom tullen i Beirut och det hade han lyckats med. Det skulle bli värre för de som skulle hämta upp väskan på Arlanda och frakta den vidare ...

Martin Newman är inblandad i något stort. Något som utspelar sig i Stockholms undre värld. När Newman är som mest uppslukad av jorden blir en kvinna brutalt mördad och kriminalkommissarie O.P. Nilsson tilldelas det mystiska fallet med en överraskande upplösning. Vad är det egentligen som pågår i Stockholm?

Författaren bakom pseudonymen Vic Suneson hette egentligen Sune Viktor Lundquist (1911-1975). Sune arbetade en tid som civilingenjör innan han 1943 debuterade med boken "Detta är ditt krig - hemmafronten och dess problem" och till sist började arbeta som författare på heltid. Idag räknas han som en av 1900-talets största kriminalförfattare i Sverige.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone