Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Skumtomten
Isbn: 978-91-8832-116-9
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2017
Uppläsare: Janna Eriksson
Length: 4 timmar 49 minuter

Ljudbok

Skumtomten

Om en kvinna som lackar ur när det lackar mot jul!

I ett grådaskigt, men trots allt juligt Göteborg bor de tre väninnorna Jessika, Jenny och Sofia. Men vänskapen ställs på hårda prov, speciellt när Jessika inser att hennes två bundsförvanter känt till hennes man Roberts otrohetsaffär med den yngre Melanie. Faktum är att Jessika tycks vara den som fick reda på det sist av alla. 

Förutom barnen är det nya jobbet, bakom disken i en guldsmedsaffär, en av de få ljusglimtarna i Jessikas liv, och butiksägaren Claes gör allt för att hon ska känna sig uppskattad. Men hennes nyinslagna väg – som kantas av en hopplös exman, en självupptagen Melanie, en bitvis enerverande mamma, för att inte glömma diverse skumtomar och även en skum tomte – kan kanske ändå leda till en positiv nystart.

 Skumtomten är en Sophie Kinsella-doftande feelgood-berättelse där författaren Mia Ahl kokat ihop en välsmakande julkaramell av förtvivlan, åtrå, hopp och kärlek – och inte minst förlösande humor.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone