Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Bakom stängda dörrar
Isbn: 978-91-8524-757-8
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2017
Narrator: Kerstin Andersson
Length: 9 hours 0 minute

Audiobook

Bakom stängda dörrar

Det perfekta äktenskapet? Eller den perfekta lögnen?

Känner du Jack och Grace?

Han är snygg och förmögen, hon är charmig och elegant. Han är en hängiven advokat som aldrig har förlorat ett mål, hon sköter hemmet och maten till fulländning och avgudar sin handikappade lillasyster. Fast de är nygifta verkar de ha allt. Man kanske inte vill tycka om dem, men man gör det. Man blir ohjälpligt charmad av deras otvungna, bekväma hem och av deras trevliga middagar. Man skulle vilja lära känna Grace bättre.

Men det är svårt, för man upptäcker att hon och Jack är oskiljaktiga.

Vissa skulle kalla det för riktig kärlek. Andra undrar kanske varför Grace aldrig svarar i telefon. Eller varför hon aldrig kan komma och ta en kopp kaffe, fast hon inte jobbar. Hur hon kan laga sådan enastående mat och ändå vara så slank. Eller varför hon aldrig verkar ha någonting med sig när hon går ut ur huset, inte ens en penna. Eller varför det sitter skyddande ståljalusier för alla fönster på bottenvåningen.

Vad är det egentligen som händer bakom de stängda dörrarna?


Etta på Sunday Times bästsäljarlista

Om ni tyckte om Kvinnan på tåget, så läs Bakom stängda dörrar. 
Elle

Jag behövde bara en eftermiddag för att läsa ut boken, och i slutet bultade hjärtat hårt. Om man gillar snabba, hektiska historier kommer man att älska den här.
The Sun


Ett fängslande familjedrama … den känsla av trovärdighet och skräck som genomsyrar hela Bakom stängda dörrar sviktar aldrig.
Washington Post


B. A. Paris använder klichén om att man inte vet vad som händer bakom stängda dörrar och gör det till en mardröm … För varje kapitel stegras spänningen, och allt mer står på spel för Grace i det helvete som hennes ”perfekta” äktenskap med Jack har blivit.
Huffington Post


Den här boken är 2016 års svar på Gone Girl. Nog sagt.
Women’s Health UK


Det här är en av de bästa och mest skrämmande psykologiska thrillers jag någonsin har läst.
San Francisco Book Review


Bästsäljande författaren B. A. Paris växte upp i England men har bott i Frankrike under största delen av sitt liv. Bakom stängda dörrar är hennes debutroman, och den har sålt i över 1 miljon exemplar.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone