Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Köttgranen kommer
Isbn: 978-91-8781-913-1
Förlag: Sigill förlag
Kategori:
Noveller Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: april 2018

E-bok

Köttgranen kommer

En helt vanlig eftermiddag kliver en skäggig, stirrig man in i en butik i centrala Linköping, och börjar skrika hysteriskt om ett träd av kött som äter rädsla och bär tusen ansikten. Mannen är beväpnad med en skarpladdad pistol, och situationen slutar på värsta tänkbara sätt.

Isak Rahim, timanställd butikspersonal, hamnar i gärningsmannens skottlinje men klarar sig med livet i behåll. Traumat sätter dock djupa spår, och i ett försök att bearbeta det som hände börjar han rota i den stirrige gärningsmannens förflutna. Spåren, visar det sig, leder till en stuga i skogarna strax norr om Linköping. Väl där väntar en varelse med aptit på fruktan …

Skräcknovellen Köttgranen kommer är första delen i följetongen Mannen från enhet 5541. Den är en fristående uppföljare till Love Kölles Ingrid. Med följer också bonushistorierna Kontoret bakom månen och Nycklarnas sal.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone