Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Den tysta relationen – att leva med en introvert partner och hur man får det att fungera
Isbn: 978-91-8857-936-2
Förlag: Whip Media
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2018
Uppläsare: Harald Nyman
Length: 2 timmar 43 minuter

Ljudbok

Den tysta relationen – att leva med en introvert partner och hur man får det att fungera

Är din partner tystlåten, navelskådande och ovillig att hänga med ut på krogen eller följa med på stora släktkalas? Brukar hon eller han undvika afterwork med kollegorna och tillbringa kvällarna med att läsa en bok uppkrupen i favoritfåtöljen? Tar det evigheter att få svar på de enklaste frågorna?

Lugn, din partner är troligen bara introvert. Och även om det är helt ofarligt kan det vara bra för dig att veta vad introversion innebär och hur ni bäst utvecklar er relation i en positiv och kärleksfull riktning. 

Det är inte lätt att få ett förhållande att fungera över huvud taget i dagens samhälle, med all stress och alla krav, och det blir inte lättare av att vara varandras mentala motsatser. Men kärleken övervinner allt, eller hur? 

Genom att pedagogiskt beskriva era olikheter, ge konkreta tips och råd och visa på tydliga exempel ur vardagen låter Anders Nyman dig lära känna din partner bättre. Du kommer få en ökad förståelse för dennes personlighetsdrag. Författaren uppmanar återkommande till dialog, för när ni börjar prata om hur ni känner, händer det spännande saker.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone