Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Zefa - jättebläckfisken
Isbn: 978-91-7523-963-7
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Barn & Ungdom Fantasy & SF 6-9 år
Tillgänglig sedan: september 2018

E-bok

Zefa - jättebläckfisken

Efter att Tom besegrade den förtrollade eldfågeln trodde han att hans uppdrag var över. Han hade fel. Den onde trollkarlen Malvel är tillbaka med fler vidunder och en ny plan att förstöra kungariket Avantien. Den här gången gömmer varje monster en del av den legendariska gyllene rustningen som en gång tillhörde Toms far.

Desperat efter mer information om sin mystiska far och besluten att fullfölja det uppdrag som fadern startade, reser Tom mot väst där en jättebläckfisk terroriserar haven. Men hans ankomst till kusten väcker minnen om hans möte med Sepron sjöormen till liv, ett möte som han med nöd och näppe undslapp med livet i behåll…

Zefa – Jättebläckfisken är den första delen i Den gyllene rustningen och den sjunde boken i den hyllade serien Beast Quest. Den fängslande barn- och ungdomsserien om Tom och hans vänners kamp mot ondskan fortsätter med sex nya spännande äventyr. Liksom i de första böckerna kommer det lilla sällskapet behöva besegra en ny best i varje bok.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone