Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Solen och hennes rosor
Isbn: 978-91-8868-158-4
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2018

E-bok

Solen och hennes rosor

Uppföljaren till succédebuten Mjölk och honung!

Solen och hennes rosor är den efterlängtade uppföljaren till Instagram-stjärnan och poeten Rupi Kaurs internationella succédebut Mjölk och honung. En samling dikter illustrerade med Kaurs egna teckningar om förälskelse, förlust och psykisk ohälsa. Boken är uppdelad i fem kapitel och tar oss med på en själslig resa in i livets olika ögonblick. Det handlar om att vissna, falla, rota sig, resa sig och om att blomma. En hyllning till kärleken i alla dess former.

Rupi Kaur [f. 1992 ] är poet, författare och konstnär och har över 3 miljoner följare på sitt Instagram-konto. Formen för hennes uttryck varierar, men det behandlar alltid teman som kvinnlighet, kärlek, förlust, trauma och läkning. Hennes debut Mjölk och honung blev en New York Times Bestseller, har redan sålt i över 2,5 miljoner exemplar och blev en stor framgång även i Sverige när den kom på svenska förra året. Solen och hennes rosor är Rupi Kaurs andra diktsamling.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone