Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Innan slutet del 5
Isbn: 978-87-2610-795-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Frederick Halbout
Length: 55 minuter

Ljudbok

Innan slutet del 5

Tyskarna har så gott som förlorat kriget. Överallt läcker fronterna som såll och ryssarna invaderar Berlin. Vasilij är en ung rysk soldat som tagit sig helskinnad genom hela kriget. Men nu när han på nära håll ser vad som hänt med tyskarna vet han inte hur han ska reagera. Är detta en seger? Eller har mänskligheten kommit farligt nära branten? Kommer vi någonsin kunna gå vidare efter detta? Krigets sista dagar är fasansfull, förnedrande och omänskliga. Och Vasilij börjar mer och mer oroa sig för att hålla sig vid liv. Alla städer som nu ligger i ruiner är fyllda av fällor, galna soldater och annat livsfarligt ...

Jesper Bugge Kold är en dansk författare. Han har mångårig erfarenhet som journalist innan han tog upp pennan för att skriva sina prisbelönta deckare.

En dansk polis, en brittisk bobflygare, en tolvårig tysk flicka, en tysk-rysk soldat. Allas öden påverkas av krigets brutalitet, och allas öden binds samman av målet som alla strävar efter: flykten mot friheten.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone