Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för ZOO! #1: Virala genier
Isbn: 978-95-2333-119-8
Förlag: Förlaget M
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Humor
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

ZOO! #1: Virala genier

ZOO! #1: Virala genier är den första boken i en skamlös skratta-högt serie om en tonårspojke och hans vardag, full av överraskningar och igenkänning. Svår att låta bli, omöjlig att lägga ifrån sig.

När Atlas börjar åttan har bästa vännen Elliott precis flyttat utomlands. I skolan tycks det mesta annat också ha förändrats – Justus har blivit kändis genom virala videoklipp och Tessie har genomgått en otrolig pubertet. Nya elever har börjat på klassen – den coola Sarah-Li, och en utbyteselev som inte ens lärarna verkar veta om är kille eller tjej. Bland allt det nya är Miniturken med sin diabetes det enda konstanta, Atlas ständige följeslagare.

I seriens första bok har skolan drabbats av näthysteri. Justus i 8A har skapat det virala fenomenet våffling medan Atlas räddar livet på Miniturken och får ett diplom av lärarna. När både Atlas och Justus blir nominerade till skolstyrelsevalet startar de varsin kampanj, där inte bara makten står på spel. Ska åttorna representeras av någon med popularitet och muskler eller av någon med riktiga idéer? Sarah-Li ställer överraskande upp som Atlas kampanjchef och kommer med bra förslag, men hur klår man en viralt känd fotbollskille som verkar vara beredd att göra vad som helst?

Nominerad till Finlandia Junior 2017. 
 

"Virala genier är en humortriumf"

KULTURVINDEN



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone