Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Vikarierande vingud
Isbn: 978-91-7773-891-6
Förlag: Yabot AB
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Vikarierande vingud

Efter över 3 000 år i exil har de antika gudarna återtagit jorden. Allfadern Zeus har intagit det som tidigare var Empire State Building. Pallas Athenas tempel har inhysts i biblioteket på 42:a gatan.
William Forrester är en enkel tjänare hos Athena, visdomens gudinnan, och lärare i världshistoria. Han lever ett regelrätt och troende liv enligt gudarnas önskan. Men när en kvinnlig student, en tillbedjare av Venus, kastar sig över honom tvekar han bara en kort stund. Han hämtas därefter in av tempelvakter, myrmindoner, och får ett erbjudande som det är svårt att tacka nej till. Sakta men säkert börjar Forrester se världen med nya ögon – den kanske inte riktigt är så som den verkar.

Vikarierande vingud är ett sci-fi-fanasty-äventyr med mäktiga gudar, deras hängivna tillbedjare och om hur en vanlig ung man, Forrester, avslöjar det mysterium som omsluter de dödliga – och så lite sex på det.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone