Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Mannen i fönstret
Isbn: 978-91-7835-161-9
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2019
Uppläsare: Anders Blentare

E-bok

Mannen i fönstret

Mannen i fönstret är en ny pulshöjande nagelbitare i serien om polisen Gunnarstranda och hans kollega Frank ”Franken” Frölich polisroman av den prisbelönta författaren till deckarsuccén Täcknamn: Hilde.

»Krim av internationell klass! No more, no less.» Dagbladet

Den gamle antikvitetshandlaren Reidar Folke Jespersen hittas mördad, naken i en fåtölj i ett skyltfönster. På bröstet finns en sifferkombination inristad, och på pannan har någon målat tre kors. 

Kommissarie Gunnarstranda och Frank ”Franken” Frölich får i uppdrag att utreda fallet.
Före mordet har den gamle antikvitetshandlaren inte bara grälat med otrogna unga hustru utan även med sina bröder och dragit tillbaka sitt testamente. Motiven är många men mordfallet visar sig också ha kopplingar till andra världskriget och norska motståndsrörelsen. 

Kjell Ola Dahl räknas som en av vår tids främsta kriminalförfattare. Han skriver spännande polisromaner med rappa dialoger och fängslande karaktärer. Ringen, som är den första boken på svenska i serien om kommissarie Gunnarstrada, blev belönad med Riverton-priset för bästa kriminalroman och nominerades även till Brage-priset – en motsvarighet till svenska Augustpriset.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone