Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Sänd från ovan
Isbn: 978-91-7523-970-5
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Short stories Romance
Accessible since: January 2019
Narrator: Hannah Schmitz
Length: {0} hours {1} minutes 4 hours 37 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Sänd från ovan

En novellsamling som kommer att värma ditt hjärta. 

Melanie Cartwright är en singel, trött, trettiotvåårig musiklärare med en temperamentsfull systerdotter. Jackson Gilroy är en änkling med en uppnosig liten flicka som på sistone tycks komma undan med allt. Tills den gång de träffas tack vare en gemensam blick ut från sina respektive fönster, trodde Jackson aldrig att han skulle känna något igen. Men med julen runt hörnet kan allting hända! 

***

Megan James hade aldrig träffat någon som konstapel Shane Hanover. Han var ursnygg, trevlig och en riktig hjälte för hennes son, Jacob. Men hon visste att hon inte var rätt kvinna för honom eller? Han var singel, hade aldrig varit gift eller i ett längre förhållande och själv var hon mor till en faderlös son, och hade förlorat sitt livs kärlek i kriget i Afghanistan. 

Kan en utflykt till den lokala polisstationen föra dessa två osannolika människor samman? Eller kommer det krävas en speciell önskan till tomten för att deras sagostund äntligen ska besannas?


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone