Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för När sländorna dansar
Isbn: 978-91-7885-026-6
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

När sländorna dansar

En liten bok med två korta noveller,
fyllda med kärlek, glädje och sorg där ni får följa två kvinnor som har en sak gemensamt, de är hjälpare till en missbrukare.

I första novellen möter ni Mia som stöttar sin tvillingbror Linus efter att de råkat ut för en bilolycka när han kört onykter och han kämpar med att hålla sig från spriten. En morgon när Mia lämnar honom för att gå en promenad ser hon en skuggliknande figur bakom sig men blir lugn igen när hon ser att det är Linus som går efter henne. Hon sträcker på sig för att vinka men plötsligt är han inte där?

I andra novellen möter ni Josefin som känner sig trött och utarbetad. Under många år har hon arbetat heltid som missbruksterapeut på ett av Sveriges hårdaste fängelse och hon känner sig lika instängd som internerna och längtar över att få komma bort från fängelset. Hennes utmattning får henne att fundera på att byta yrkesbana och när hon faller handlöst för en av internerna sätts både hennes yrke och samvete på prov.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone