Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Havsörnen i Vasa
Isbn: 978-87-2601-731-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Historia
Tillgänglig sedan: februari 2019

E-bok

Havsörnen i Vasa

I Vasas skärgård är havsörnen en omtyckt raritet. Alla har olika berättelser om örnarna, och man vet precis när den senast flög förbi. Ett rykte börjar gå bland de boende att en havsörn blivit skjuten, och trots att det bara är ett rykte är det såpass intressant att polisen börjar undersöka vad som kan ha hänt. Eftersom havsörnen är fridlyst skulle det ha varit ett brott att skjuta den eller på annat sätt ta livet från den. Detta rykte ska leda till en rad märkliga händelser, nya ledtrådar för polisen, och stora slagsmål på finska nattklubbar. Spåren efter den döda fågeln leder polisen rakt ner i den undre världen, där en internationell handel med ovanliga djur pågår, och skapar enorma förmögenheter för de inblandade.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone