Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Svensken
Isbn: 978-87-2615-364-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2019
Uppläsare: Björn Löfgren
Length: 9 timmar 2 minuter

Ljudbok

Svensken

Den israeliska säkerhetstjänsten Mossad meddelar svenska underrättelsetjänsten att en svensk medborgare hålls fången i Moskva. Fallet hamnar på den erfarne Säpoutredaren Hans Edelmans bord, och det visar sig snart att detta ska bli en utav de mest svårlösta gåtorna i hans karriär. Edelman och hans yngre kollega David Karlén börjar undersöka fallet, utan att veta vem svensken är eller varför han hålls fången. Finns svensken överhuvudtaget? Och om han nu gör det – varför fritar inte Mossad honom själva? Deras sökande tar dem till London, Jerusalem, Ann Arbor och, slutligen, till Moskva. I jakten efter sanningen hamnar säpoutredarna i ett drama vars utgång kommer att få oanade konsekvenser och de ställs till slut inför den avgörande frågan – är det värt att riskera allt för att rädda en enda människas liv?

Svensken av Karl Eidem är den första delen i serien om David Karlén. En hisnande spionthriller med högt tempo och mörka vändningar.



Den ständigt aktuelle författaren Karl Eidem har skrivit ett flertal fängslande böcker. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om säpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone