Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Den magiska pennan
Isbn: 978-87-2614-328-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
6-9 år
Tillgänglig sedan: februari 2019

E-bok

Den magiska pennan

Matti går i andra klass, men vill inte lära sig skriva. Det är både jobbigt och svårt och så finns det ju så mycket annat att göra som är mycket roligare. Som att spela fotboll! Matti tycker också om att umgås med farmor. Hon har så många spännande historier att berätta. Hon tvingar inte heller Matti att skriva, utan hjälper honom istället genom att ge honom en magisk penna. Om man skriver tillräckligt länge med pennan passar den perfekt i handen och man kan skriva hur bra som helst!

Sofia Hedman är en svensk författare och journalist. Hon skriver både för barn och unga. Hon är mest känd för sina ungdomsböcker om Katti som får, och måste lära sig handskas med, en AD/HD-diagnos.

Det bästa Matti vet är att spela fotboll. Han tycker också om att hitta på saker med sin bästa vän Simon. Serien om Matti handlar om vänskap, om att göra det man tycker om allra bäst och att lära sig nya saker.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone