Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Tiggare kan ingen vara
Isbn: 978-91-7829-313-1
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2019
Narrator: Mattias Knave
Length: 17 hours 45 minutes

Audiobook

Tiggare kan ingen vara

En seriemördare som skjuter ihjäl tiggare på öppen gata härjar i Göteborg. Men trots att det finns många vittnen till dödsskjutningarna är det ingen som faktiskt verkar vare sig hört eller sett själva skytten.

Morden får stor medial uppmärksamhet och under ett besök på polishuset i Göteborg betonar Stadsministern vikten av att snabbt finna den skyldige.

Spanarna Tillén och van Rijssen tar tillsammans med sitt team upp kampen mot tiden. Spåren är få och dödstalet stiger. Ska de hinna finna mördaren innan fler oskyldiga mister sina liv?

Jan Sprangers har ett långt förflutet som journalist och researcher på Sveriges Television och som kriminalreporter på kvällstidningen GT. Att han lärt känna den värld som befolkas av poliser, åklagare, advokater, misstänkta och dömda blir tydligt i hans deckare som hyllas för sin detaljkännedom och autenticitet.

“Tiggare kan ingen vara” är den tredje fristående delen i hans spännande deckarserie om radarparet Tillén och van Rijssen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone