Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för En ny vän
Isbn: 978-87-2615-578-5
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2019
Uppläsare: Emma Vinge
Length: 15 minuter

Ljudbok

En ny vän

Jag har flyttat till Barcelona och känner ingen förutom kollegorna på mitt nya arbete. Det är de som berättat om friluftsbadet. I ena bassängen crawlar en man. Jag dyker under vattnet och öppnar ögonen. Mannen är vältränad och muskulös. Hans skinkor späns när benen sparkar i vattnet. Jag kommer upp ovanför vattenytan och håller mig i bassängkanten. När mannen simmar bort från mig för jag en hand ner mellan benen. Först trycker jag ovanpå tyget. Andra gången mannen simmar bort från mig låter jag handen glida in under tyget. Min kropp är varm. Rörelsen tilltar. Mina kinder blossar och precis när jag håller på att tappa uppmärksamheten stannar han plötsligt. Han tittar rakt på mig från andra sidan bassängen. Min hand är stilla nu. Märker han vad jag gör?



Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes syfte är att skildra människans natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotik.

Andrea Hansen skriver erotiska noveller och är bland annat medförfattare till den danska novellsamlingen 'Udsøgt'.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone