Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Förbjudna platser: Biografen
Isbn: 978-87-2616-643-9
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Förbjudna platser: Biografen

"Jag klättrar över till hans knä och suckar när ljudet försvinner från filmen. Plötsligt hörs bara bruset från en vind. Jag kysser Max så ljudlöst jag förmår; utforskar hans tungspets med min, medan jag pressar skötet neråt. Neråt. Trycker tills jag känner att något trycker tillbaka. Han drar mig i håret och jag biter honom i underläppen."

Efter en kväll av sanning eller konka och mängder av alkohol ger Alva och hennes två vänner varandra barnförbjudna utmaningar. När de vaknar bakfulla dagen efter inser alla tre vad de gått med på och tävlingsinstinkterna tar över. Alvas uppdrag är att ha sex på en biograf, med en främling. Hon sminkar sig, klär sig sexigt och bokar en biljett. Hon måste vinna vadet. Men hur hittar man egentligen någon som vill ligga på bio?

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone