Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Våren
Isbn: 978-87-2606-055-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Våren

Lina Sundberg är 16 år och kommer från en medelklassfamilj. Trots faderns bortgång några år tidigare klarar sig familjen bra och Lina lever ett lyckligt liv bestående av scoutläger och bästa vännen Chris. Året är 1913 och Lina har bestämt sig för att rymma iväg för att besöka sin norrländske brevvän Leo. Det blir en lång och äventyrsfylld resa som tar henne hela vägen till Småland. På vägen möts hon av de orättvisor som finns inom samhället och träffar en man som kommer spela en viktig roll i hennes liv. Det blir en resa som kommer förändra henne för alltid."Våren" är den första delen i den erotiska trilogin "Växt" som följer den unga kvinnan Lina Sundberg.

Ingeborg Björklund (1897-1974) var en svensk författare. Hennes författarskap inkluderar debattböcker och romaner, ofta med kvinnopolitiskt innehåll. Hon skrev även kärlekslyrik.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone