Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Flickan i fönstret
Isbn: 978-87-2616-545-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2019
Narrator: Magnus Schmitz
Length: 9 hours 44 minutes

Audiobook

Flickan i fönstret

Det är 2007 och världen håller på att genomgå förändringar. De huvudsakliga nyheterna är det franska presidentvalet och ett mysterium kring en försvunnen engelsk flicka, Madeleine McCann.

Anders och Monica är ett vanligt svenskt par. De bor i en hyresrätt, men funderar på att skaffa ett hus en bit ut från stan. Förmodligen hade det varit bättre för deras son Linus. När Anders en dag står och tittar i skyltfönstret på bilderna av de husobjekt som fastighetsbyrån har till försäljning ser han sin gamle vän därinne, Chris Berg. Vännen, som han inte sett på tjugofem år, kommer ut och berättar att han nästa dag ska få in ett hus vid havet. Chris lovar Anders att han ska få se huset först av alla. Men när Anders och Monica besöker den nya fastigheten sker en rad märkliga saker och de inser snart att allting inte är så bra som det verkar och att de blivit indragna i en härva som bara blir värre och värre ...

Assar Andersson är en svensk författare. Han skriver framför allt spännande romaner med rot i verkliga händelser. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone