Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Jag vill ha ett liv
Isbn: 978-87-2614-329-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Unga vuxna
Tillgänglig sedan: april 2019

E-bok

Jag vill ha ett liv

Skolan är skit, tycker Katti. Hon är så långt ifrån lärarnas favorit som det går. Hon vågar säga vad hon tycker, men lärarna tycker bara att hon är för uppkäftig. Ibland känns det helt hopplöst och då händer det att hon skolkar. Hon hänger istället med äldre killar, från gymnasiet, och går på stökiga fester. Vad hon än gör så verkar det dock bli fel. Festerna slutar i slagsmål och tillslut går hennes kaxighet i skolan för långt och hon blir utkastad.

Varför blir det alltid så här? Hur hon än gör blir det fel. Det är som om hon funkar annorlunda än alla andra. Varför passar hon inte in?

'Frågan är om Sofia Hedman fullt ut är medveten om vilken viktig bok hon skrivit. Jag hoppas det.' - Jan Hansson om första boken om Katti, Jag vill ha ett liv, i Svenska Dagbladet.

Sofia Hedman är en svensk författare och journalist. Hon skriver både för barn och unga. Hon är mest känd för sina ungdomsböcker om Katti som får, och måste lära sig handskas med, en AD/HD-diagnos.

Katti är 17 år och får reda på att hon har ADHD. Nu måste hon lära sig handskas med sin diagnos. Samtidigt vill hon vara en 'vanlig' tonåring som umgås med vänner och går i skolan.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone