Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för The bell from hell
Isbn: 978-91-7765-364-6
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2019

E-bok

The bell from hell

Titeln på boken kom till mig i en dröm, i tydlig eldskrift, och då förstod jag att det var dags att skriva ner min sanning, mina upplevelser, mina känslor. Det här är min sanning, ingen annans sanning, jag kan bara ta ansvar över hur det var för mig, sedan får andra som var runt omkring mig ha sina sanningar. Låt ingen trampa på dina känslor och förminska dem, de är dina känslor, det är ditt hjärta som blöder.

Vi är många tusen där ute, alla har vi vår historia, min historia kanske kan väcka igenkänningar hos några, mina ord kanske också stämmer på hur du har det, eller har haft det. Du kanske har en god vän som du är orolig för hur han/hon egentligen mår. I boken kan du hitta symtom, förklaringar, inte svar på allt, men en förståelse för hur det kan vara, hur det kan kännas.

Alla ni där ute som tror sig veta hur det känns, ni har ingen aning! Tänk på vad ni säger, ord gör djupa sår, det blir ärr som alltid sitter kvar. När det känns som om livet rinner ur din kropp och läkaren säger att det inte finns några fysiska fel på dig, det är BARA stressen som gjort dig så här sjuk, då är du verkligen på botten. Bara tiden och bra guidning kan hjälpa dig att läka. Det går inte att pusha på och säga: «Men nu är väl allt bra igen, du som ser så frisk ut!».

Till dig som tvekar och känner att livet skaver, att det gör ont, och du undrar om du vågar, om du kan, vill jag säga: «Ge inte upp, ge dig själv en ny chans, sätt dig själv i främsta rummet och fundera på vad du behöver för att må bra. Det är bara du som kan leva ditt liv. Du kan alltid välja nya vägar, finna nya vänner, men du kan aldrig finna en annan DU.»

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone