Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Huset del 3
Isbn: 978-87-2624-077-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2019
Narrator: Anna Godenius
Length: 2 hours 3 minutes

Audiobook

Huset del 3

Jenna Murphy är en tuff polis från New York, men när hon i samband med ett uppmärksammat dubbelmord på en affärsman från Hollywood och hans älskarinna återvänder till Hamptons kan hon inte värja sig mot sitt trassliga förflutna. Inte nog med det så skedde mordet i huset där hennes farbror en gång miste livet.
Jenna kommer närmare och närmare lösningen på fallet. Hon känner det på sig, för någonstans därute i skuggorna har en osynlig men ack så närvarande kraft börjat röra på sig. Någonstans begriper hon att mordet på hennes farbror är kopplat till det som nu håller på att hända, men hur? Och för att komma vidare i fallet måste hon slutligen möta sitt förgångna. Hon måste gå in i Huset, något hon drömt mardrömmar om hela sitt liv ...

James Petterson är världens bäst säljande författare just nu. Han är känd för sina komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone