Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Taximordet
Isbn: 978-87-2614-579-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Taximordet

Det går mode i allt - också i brott. På 1950-talet hade Norge en våg av överfall på droskägare och taxichaufförer, som rånades på sina pengar. Ett av de värsta fallen var de brutala överfallet på en äldre, intet ont anande och försvarslös droskägare, som slogs ned bakifrån och avled av sina skador. Dråparen försvann med plånboken och 420 kronor - det var hela bytet för ett meningslöst och bestialiskt mord.

Polisen är från början på det klara med att det rör sig om ett allvarligt brott, det är inte många som har mage att begå så våldsamma mord. Alla resurser sätts in för att hitta mördaren, och se till att inga fler får idén att genomföra denna typ av brott.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone