Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Mordet på Bromma gymnasium
Isbn: 978-87-2623-675-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Mordet på Bromma gymnasium

'Hej mamma. Jag går och hälsar på Jesper i skolan, har gjort läxan och till och med bäddat sängen, kommer hem senare för att hämta träningskläderna. Ciao/Nico'

Nicolas skulle aldrig komma hem igen. Han begav sig till Bromma gymnasium en kall januariförmiddag 2001, för att hjälpa sin bror som hamnat i trubbel med en langare. De två annars skötsamma bröderna hade fått tag på en påse blå valiumtabletter, som langaren ville ha tillbaka. Nicolas går med langaren till en av skolans toaletter, för att överlämna sin del. Snart hörs ett skott från toaletten, Nicolas bror och några andra skolkamrater rusar ditåt för att se vad som hänt. Synen de möts av kommer att förändra deras liv för alltid.

Flera namn i artikeln är fingerade.

Anders Sundelin är en svensk författare och reporter. Sundelin har som journalist gjort flera hyllade reportageserier. Som författare levandegör han både samtid och historia på ett mästerligt sätt.

Det här är ett reportage om ett brott. Ingenting är påhittat. Grundmaterialet finns i form av förundersökningar och domar, men också i tidningsartiklar utredningar, böcker.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone