Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Den öde staden
Isbn: 978-87-2632-545-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: October 2019
Narrator: Håkan Mohede
Length: 4 hours 35 minutes

Audiobook

Den öde staden

Gemenskapen i Familjen och deras fästning Hemmet är återigen hårt prövad. De har lärt sig att överleva i det ödelandskap som atomkriget lämnade efter sig för över ett decennium sedan - men förnödenheterna börjar tryta. Att röra sig utanför fästningen är ödesdigert, mutanterna - varelserna vanskapta av strålningen, strävar fritt i jakt på nästa byte. Det blir upp till Triad Alfa, under Blades kommando, att ta sig till staden Thiefs River Fall för att plundra det på livsviktiga material och läkemedel. Men Familjen är inte de enda överlevande, ett rivaliserande krigsband hotar uppdraget. Blades list sätts på prov som aldrig förr.

David L. Robbins (född 1950) är en amerikansk bästsäljande författare som skrivit över 300 böcker i en rad olika genrer - science fiction, action, thriller, ungdomsromaner och facklitteratur. Han har varit författare under synonym till en rad olika erkända bokserier, däribland Bröderna Hardy, Blade(en spin-off på De Överlevande) och Davy Crockett.

Tredje världskrigets atomvapen har förvandlat världen till en dystopi och det en gång stolta Amerika till en militärdiktatur. Ett fåtal människor lyckades undfly förödelsen genom att ta skydd i en befästning i Norra Minnesotas vildmarker. De kallar sig själva Familjen. Hundra år efter krigsslutet, den stora smällen, är världen fortfarande en dystopisk plats när deras ättlingar börjar göra försök att återupptäcka vad som återstår. De basala resurserna är få i de karga landskapen, fördärvade av radioaktivitet och kemiskt avfall. Och överallt rör sig muterade varelser och hänsynslösa krigsherrar. Familjens egen krigarhärd, Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara deras samhälle med allt som krävs.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone