Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Lek mer: CHARADER (PDF)
Isbn: 978-91-8898-373-2
Publisher: Nicotext
Category:
Children's books Graphic novels Hobbies & Games Children's books with signs for hearing children
Accessible since: October 2019

E-book

Lek mer: CHARADER (PDF)

Ebok, PDF-format 
ISBN 9789188983732


Spela mera: Charader är ett underhållande spel som passar både till middagsbjudningen och barnkalaset. Charaderna är uppdelade i fyra olika kategorier som tar upp allt från Pippi Långstrump till svenska ordspråk. På spelkortens baksida finns även enkla illustrationer för de allra minsta.

Recensioner:
"Charader är alltid knepigt. Det är svårt att hitta en bra balans för deltagarna. Det har Nicotext rådit bot på genom en oerhört genomtänkt variant där varje kort har allt från en bild till svårare meningar att illustrera med kroppen. Just den här blandningen av alternativ på korten gör Spela mera: charader till ett av de bästa charadspelen Umeåguidens testpatrull testat."
HÖGSTA BETYG
Betyg: 5/5
Umeåguiden, 8 december 2018

"Kort med charader, på ena sidan är det en bild och på andra sidan finns text som läskunniga barn kan läsa. Under bilden står ordet så att barnen kan ge en ledtråd i form av första bokstaven. Ett mycket roligt spel som går att spela med hur många deltagare som helst."
Betyg: 5/5
Tidningen Förskolan, nr 1, 2019

"Roligt spel med utrymme för egna regler som kan anpassas efter vilka som spelar. (...) Plus för många olika och roliga kategorier att ta sig an. (...) Det här är ett spel med hög skrattfaktor och som passar alla. Släpp loss din inre teaterapa och kör."
BÄST I TEST!
Betyg: 5/5
Linköpings-Posten, 7 december 2018

"Bra spel om man vill skratta mycket. (...) Galet och roligt! Man får göra många konstiga charader (...) till exempel göra en zombie som dansar macarena. (...) Väldigt lätt och roligt familjespel. (...) Det är svårt att hålla sig för skratt."
Betyg: 4/5
Kamratposten, nummer 19, december 2018

"Så enkelt att barn som inte kan läsa kan vara med. De tittar i stället på kortens bilder och försöka gestalta vad de ser. (...) Ett spel som underhåller och triggar såväl fantasi som tankeverksamhet i alla åldrar."
Betyg: 4/5
Expressen, 7 december 2018

"Enkelt att förstå och det är alltid kul med charader. (...) Bra att varje kort innehåller fyra charader att välja mellan."
Aftonbladet, 15 december 2018

"Det är inte lätt att göra spel för riktigt små barn. Men här har man lyckats! (...) En skrattfest för barn och vuxna som enkelt kan följa med på resan."
Betyg: 4/5
Västerbottens folkblad, 7 december 2018
 
"Spela mera: Charader är ett ovanligt spel då det är minst lika underhållande för en vuxen som en treåring. Det passar alltså utmärkt passar till både middagsbjudningen och barnkalaset. Charaderna är uppdelade i fyra olika kategorier som tar upp allt från Pippi Långstrump till svenska ordspråk och på spelkortens baksida finns även enkla illustrationer för de allra minsta. Hög underhållningsfaktor som det alltid bli när det handlar om att man skall bjuda på sig själv. Bra kvalitet på korten i ett behändigt format för att ta med sig till vänner och bekanta."
Betyg: 4/5
Skånska dagbladet, 6 december 2018Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone