Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Operation Fox
Isbn: 978-87-2632-544-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: October 2019
Narrator: Gert Lundstedt
Length: 4 hours 50 minutes

Audiobook

Operation Fox

Tredje världskrigets atomvapen lämnade världen i förödelse. Hundra år efter Den Stora Smällen kämpar en grupp överlevare, Familjen, i Minnesotas vildmarker, för sina liv. De bestämmer att Blade, Hickok och Geronimo, krigarna i Triad Alfa, ska resa till Tvillingstäderna; de två närmaste metropolerna, som tros innehålla viktiga förnödenheter. Det blir den första stora resan utanför Hemmets område sedan krigsslutet. Men ett viktigare uppdrag kommer i vägen när en Mutant-art kallad Resarna rövar bort några av Familjens kvinnor. Triad Alfa ger sig av mot staden Fox, Resarnas fäste, fast beslutna att föra de kidnappade till säkerhet.David L. Robbins (född 1950) är en amerikansk bästsäljande författare som skrivit över 300 böcker i en rad olika genrer: science fiction, action, thriller, ungdomsromaner och facklitteratur. Han har varit författare under pseudonym till en rad olika erkända bokserier, däribland Bröderna Hardy, Blade (en spin-off på De Överlevande) och Davy Crockett.

Tredje världskrigets atomvapen har förvandlat världen till en dystopi och det en gång stolta Amerika till en militärdiktatur. Ett fåtal människor lyckades undfly förödelsen genom att ta skydd i en befästning i Norra Minnesotas vildmarker. De kallar sig själva Familjen. Hundra år efter krigsslutet, den stora smällen, är världen fortfarande en dystopisk plats när deras ättlingar börjar göra försök att återupptäcka vad som återstår. De basala resurserna är få i de karga landskapen, fördärvade av radioaktivitet och kemiskt avfall. Och överallt rör sig muterade varelser och hänsynslösa krigsherrar. Familjens egen krigarhärd, Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara deras samhälle med allt som krävs.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone