Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Mordbibeln
Isbn: 978-91-7829-519-7
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2019
Uppläsare: Roman Andrén
Length: 11 timmar 5 minuter

Ljudbok

Mordbibeln

Det vidrigaste mordet i Jönköpingspolisens historia är ett faktum. Offret har utsatts för omänskliga plågor, och det verkar som om gärningsmannen försökt markera något med sin handling.

Kriminalkommissarie Lennart Eliasson och lokalreporter Elon Appelgren påbörjar sina utredningar samtidigt och kort därefter sker ytterligare ett mord på liknande sätt. Efterforskningarna leder in de båda männen i Smålandsskogarnas allra mörkaste delar, där förhärdade brottslingar stiftat sina egna lagar. Nu gäller det att spåra gärningsmannen innan han slår till igen. En gärningsman som utövar ett planerat och besinningslöst våld mot sina offer.

”Mordbibeln” är den andra, fristående delen om journalisten Elon Appelgren och kriminalkommissarie Lennart Eliasson. Det är en skrämmande berättelse om förhärdade cyniker som inte skyr något för att nå sina mål.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone