Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for En dans av drottningar 7 noveller - Samlingsvolym
Isbn: 978-91-7557-436-3
Publisher: Lusthuset
Category:
Short stories Romance
Accessible since: November 2019
Narrator:
Hanna Lund
Angela Liljeström
Length: 7 hours 17 minutes

Audiobook

En dans av drottningar 7 noveller - Samlingsvolym

Sju berättelser om starka kvinnor som vet vad de vill ha. En del av dem är redan drottninglika, andra blir det när de kommer till det heta och mörka Afrika. Detta är en samlingsvolym av Serena Fox novellserier Afrikas drottningar och Sånger från savannen.

 

Viktoria och Vera byter vardagen på NK Woman mot oförglömligt erotiska upplevelser i Zambia. Mullrande vattenfall, söta drinkar, en kryssning på Zambezifloden och nakna lekar i lyxjacuzzin.

 

Aurora och Louise finner varandra, och sexiga män, på sina äventyr i Sydafrika och Krugerparken. Safari, hetta och förbjudna möten på platser man annars bara vågar drömma om.

 

Serena Fox är född äventyrerska. Hon älskar att resa dit turisterna sällan kommer och fascineras mer av naturen omkring henne, än femstjärniga hotell. Många av hennes berättelser utspelar sig utomlands, på allt ifrån lyxiga yachter på Zambezifloden till heta dagar på safari. I sitt anteckningsblock, som alltid är med, skriver hon om åtrån som kan flamma upp oavsett plats i världen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone