Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Happy fat
Isbn: 978-91-7633-927-5
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Stina Wollter
Length: 12 timmar 2 minuter

Ljudbok

Happy fat

En bok för dig som är tjock, som någonsin känt dig obekväm i din kropp eller som har en tjock vän, partner eller släkting.

Komikern Sofie Hagen har varit tjock i hela sitt liv. I Happy fat berättar hon öppet och humoristiskt om hur hon gjorde sig kvitt all fettfobi och allt fetthat i sin vardag och började acceptera sig själv och sin kropp.

Det handlar om skam, sex, kärlek, kläder, smala flygplanssäten och offentliga toaletter som är så trånga att man fastnar – och Sofie delar med sig av egna erfarenheter, praktiska råd och visdom från andra fettaktivistiska förkämpar genom historien.

Happy fat är delvis biografi och delvis debattinlägg – en glödande, svidande och underhållande guide till hur man kräver utrymme i en värld där människor döms och diskrimineras på grund av sitt utseende, och där skönhet och smalhet är de egenskaper som värderas högst.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone