Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Hans enda drottning/En svår ekvation/Miljonärens hemlighet
Isbn: 978-91-5072-811-8
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: April 2020

E-book

Hans enda drottning/En svår ekvation/Miljonärens hemlighet

Hans enda drottning
Efter att hennes man svek henne har Chrissie Whitaker levt ensam med deras tvillingar. En dag får hon veta att äktenskapet aldrig ens varit giltigt. Minst sagt förvånande eftersom Jaul, hennes ex-make, dyker upp och meddelar motsatsen och dessutom vill ha henne tillbaka. Kommer hon någonsin kunna älska Jaul i nöd och lust?

En svår ekvation
Lindsay är matematiker och tror på fakta och logik. Kärlek vid första ögonkastet existerar alltså inte i hennes världsbild. Trots det faller hon pladask för den karismatiske Antonio Marakaios. Men kärlekssagan slutar lika abrupt som den började. Självklart var det inte äkta kärlek inblandat och därför borde det inte vara några problem att tillbringa en vecka I Grekland tillsammans ...

Miljonärens hemlighet
Nicolo Chatsfield brukade vara den hetaste ungkarlen bland de vackra och rika. Nu har han dragit sig undan och vägrar umgås med någon. Sophie Ashdown är utsänd för att rädda Chatsfieldimperiets varumärke och är helt oförberedd på vad hon möter. Visst har hon hört att Nicolo är svår att ha att göra med ­– men inte att han är så snygg! Attraktionen mellan dem är uppenbar, men är den tillräckligt stark för att Nicolo ska förändra sitt liv?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone