Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Tea-Bag
Isbn: 978-87-2649-633-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: augusti 2020
Uppläsare: Anton Körberg
Length: 9 timmar 21 minuter

Ljudbok

Tea-Bag

Jesper Humlin skriver svåra dikter för en liten men hängiven skara. Någon bred läsekrets har han inte, men vad gör det, så länge man firas av de som kan sin sak? Någon som dock hoppas på snar förändring är Jespers förläggare, som helst ser att han byter bana och börjar skriva kriminalromaner. Men på deckarscenen råder hård konkurrens - inte minst från den ständige rivalen Viktor Leander.

Efter ett antal missräkningar får Jespers inspiration sig en ordentlig törn. Men ett oväntat möte med den illegala invandrarflickan Tea-Bag skakar om honom och sakta men säkert börjar nya idéer ta form. Han bestämmer sig för att starta en skrivarkurs för Tea-Bag och hennes vänner. Och trots att kursen inte blir som Jesper tänkt sig blir det ändå en livsomvälvande upplevelse - för både honom och Tea-Bag.

Henning Mankell (1948-2015) var en svensk författare och dramatiker. Hans böcker har sålts i över 40 miljoner exemplar och flera av dem har även filmatiserats. Mankell är också en av Sveriges internationellt mest lästa författare.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone