Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Fågelvägen
Isbn: 978-87-2646-676-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: August 2020
Narrator: Magdi Saleh
Length: 25 hours 44 minutes

Audiobook

Fågelvägen

Från ett av Londons fattigaste områden till ett av de rikaste är det bara ett stenkast, fågelvägen. Men det är också Charlie Trumpers väg i livet.

Hans farfar, som drog en grönsakskärra på gatorna, lär Charlie allt han kan om säljandets konst. Charlie visar sig vara en naturbegåvning och har stora drömmar. Men innan han hinner sjösätta sina planer drar första världskriget igång. I skyttegravarna kommer han att möta någon som kommer att bli hans fiende för livet ...

Fågelvägen är en turbulent familjesaga om livets goda och onda under en makalös resa från rännstenen till rikedomen.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och före detta politiker. Archers politiska karriär beskrivs som turbulent och ledde till sist till en dom och ett fängelsestraff för mened 2001. Archer debuterade som författare 1974 och har sedan dess skrivit ett flertal böcker, många beskrivs politiska thrillers. Han är en nu av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone