Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Pensionat vänner – En naken skåning
Isbn: 978-87-2657-651-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Anna Godenius
Length: 10 timmar 43 minuter

Ljudbok

Pensionat vänner – En naken skåning

En natt drömmer Lena något som kommer att förändra hennes liv för alltid – hon drömmer att hon befinner sig i ett stort hus, ett pensionat. Kort därpå får hon syn på ett vackert gammalt hus som är som taget ur hennes dröm, om än i förfärligt skick.

Bara några månader senare har drömmen besannats och vid 55 års ålder kan hon inviga Pensionat Vänner. 4 år senare är hon fullt upptagen med den händelserika vardagen som pensionatsägare. Gäster kommer och går, några för att stanna. Kärlek och vänskap växer fram i huset som känns som hemma. Men med stora personligheter kommer också många oväntade situationer och Lena måste prioritera det som är viktigast för henne ...

'Pensionat vänner - en naken skåning' är en humoristisk feelgood-roman som skildrar det vackra i relationer och vänskaper.

Helen Billinger (1960-) är en svensk författare bosatt i Stockholmsområdet. Hon debuterade år 2020 med boken "Pensionat vänner", och liknar sin bok vid en påse lösgodis; den har en varierad blandning av olika sorters humor, allvar och personligheter.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone