Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Fixa din privatekonomi – smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv
Isbn: 978-91-8921-519-1
Förlag: Polaris Fakta
Kategori:
Hus & hem Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Mimmi Kandler
Length: 6 timmar 13 minuter

Ljudbok

Fixa din privatekonomi – smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv

Du vet att du borde ha bättre koll på dina utgifter och se över ditt sparande. Men du skjuter det på framtiden, och förlorar pengar på kuppen. Med den här boken kan du en gång för alla ta kontroll över din ekonomi och få pengar över till det som verkligen betyder något. Och det är inte svårt. Små förändringar i ditt beteende kan göra underverk för din situation. Går du igenom alla bokens 11 steg kommer du att få en bättre ekonomi. Du kommer att förstå hur din hjärna fungerar så att du kan göra smartare val i din vardag, och med hjälp av bokens alla konkreta tips kommer du att kunna öka dina inkomster, minska dina utgifter och spara mer effektivt. 

Christina Sahlberg (fd Söderberg) är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Christina har en master i ekonomi och en bachelor i psykologi. Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone