Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Skönheten och odjuren
Isbn: 978-91-7557-348-9
Förlag: Lusthuset
Kategori:
Noveller Erotik
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Molly Quist
Length: 16 minuter

Ljudbok

Skönheten och odjuren

Som hon har viskat i mitt öra de senaste åren … Hon har avslöjat sina innersta sexfantasier för mig, och medan jag trängt in i henne har hon flämtande berättat vad hon längtar efter. Till en början blev jag svartsjuk, ända tills jag insåg att mina känslor berodde på att saken var utom min kontroll. Det var då idén föddes – att jag och ingen annan skulle skänka henne den förbjudna njutning hon törstade efter.

 

Skönheten och odjuren är sextonde delen i Clara Jonssons Skamlöst. Notera att innehållet i denna novell kan vara stötande för känsliga läsare.



Clara Jonsson är pseudonym för en känd svensk författare. Hennes erotiska novellsamlingar har fått mycket uppmärksamhet och nått en stor publik. Med sina ångande heta novellsamlingar Lust, Passion, Begär, Åtrå, Syndigt, Skamligt och Förbjudet och den mer självbiografiska Clara Jonssons dagbok har hon etablerat sig som en av Sveriges mest populära och bäst säljande erotiska författare. Skamlöst, ångande och alltid inträngande intimt och avklätt skildrar hon i sina böcker den samtida människans sexualitet.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone