Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Veckan före jul/Inte bara doktor
Isbn: 978-91-5076-575-5
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Veckan före jul/Inte bara doktor

Veckan före jul
Uppdraget är enkelt: Veterinären Esme Ross-Wylde ska hjälpa läkaren Max Kirkpatrick med hans hjärteprojekt – en terapiträdgård för patienter och deras husdjur. Allt kompliceras dock av att den ursnygge ensamvargen Max genast väcker oväntade känslor hos Esme. Hon som har lovat sig själv att aldrig se åt en man igen. Men en vecka borde hon väl klara av, vad hinner egentligen hända på sju dagar, dessutom med en man som helst håller sig för sig själv …  

Inte bara doktor
Vem tror han att han är? Den nya hjärtkirurgen Harry Beaumont stövlar in på neonatalavdelningen med hela sitt team, har han ingen respekt för barnmorskorna och deras känsliga små patienter? Utan att tveka ger Esther McDonald honom genast en rejäl utskällning, men förvånas av hur det sprakar till mellan dem – och inte bara av ilska. Harrys blick tänder en låga inom henne, men aldrig skulle hon tillåta sig att falla för en sådan man ­– som till råga på allt visar sig vara hertig och miljonär.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone