Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Ett obetydligt mord
Isbn: 978-91-7721-371-0
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2020
Narrator: Callin Öhrvall Delmar
Length: 16 hours 23 minutes

Audiobook

Ett obetydligt mord

En spänningsroman om hämnd, kärlek och organiserad brottlighet.

När ryska hackare lamslår ett rederi försvinner 38 containrar från den amerikanska militären. På Östjylland hittas en lastbilsförare mördad och en container har försvunnit från lasten. Kriminalkommissarie Tessa Højmark får fallet på sitt bord och lyckas förvånansvärt snabbt hitta en möjlig gärningsman. Tessa kan känna segerns sötma och hur hennes karriär tar ett steg uppåt.

Men bara ett dygn senare vänder lyckan.

Tessa Højmark upptäcker plötsligt att hon gått från att vara en jägare till villebråd. Hon snärjs in i ett omfattande nätverk av brott, bedrägeri och våld där trådarna leder till högt politiskt spel på Christiansborg, organiserad brottslighet i Berlin och hemligheter i den idylliska orten Køge. Och i mitten sitter den mystiska Madam som likt en spindel drar i trådarna. Tessa inser att hennes enda chans är att locka fram fienden genom mycket otraditionella metoder.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone