Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Amy
Isbn: 978-87-2678-052-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2020
Uppläsare: Loretta Wilson
Length: 6 timmar 31 minuter

Ljudbok

Amy

Anders vill skiljas. Han har inte varit lycklig på länge och nu har han träffat någon annan. Visst var det så han sa? Även när den värsta chocken lagt sig står Amy kvar med tusen frågor. Vad ska de säga till barnen? Och hur kunde hon tro att de var lyckliga tillsammans?

Med skilsmässan i backspegeln gör Amy sitt bästa för att hitta rätt i tillvaron som ensamstående. När barnen är borta varannan vecka har hon plötsligt alldeles för mycket tid att slösa bort. Kanske ska hon ta sig i kragen och börja träna? På jobbet blåser förändringens vindar och vid onsdagsluncherna gör vännerna Linda och Cora sitt bästa för att få henne att börja dejta igen. Flirten med killen i livsmedelsbutiken är trots allt rätt spännande - och så har hon ju sprungit på sin gamla ungdomskärlek igen. Han som skulle vara hennes för livet. Vad var det egentligen som hände där?

Caroline Twamley är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon, tillsammans med systern Josefine Jansson, sin författardebut med boken 'Vilse på Nya Zeeland'.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone