Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Brännaren
Isbn: 978-91-7893-933-6
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2020
Narrator: Niklas Engdahl
Length: 12 hours 33 minutes

Audiobook

Brännaren

FÖRSTA BOKEN I SERIEN OM WASHINGTON POE – VINNARE AV CWA GOLD DAGGER AWARD!

»En mörk, vass och fängslande thriller.« Peter James

En seriemördare bränner människor levande vid de förhistoriska stencirklarna i Storbritanniens Lake District. Han lämnar inga ledtrådar efter sig, och polisen är hjälplös.
När hans namn hittas inristat i de förbrända resterna av det tredje offret tas den avstängde kommissarie Washington Poe tillbaka i tjänsten och kastas in i en utredning som han inte vill ha något med att göra. Han paras motvilligt ihop med den lysande men socialt tafatta civila utredaren Tilly Bradshaw och det omaka paret upptäcker ett spår som enbart var menat för Poe.
I takt med att antalet offer ökar börjar Washington Poe inse att mycket mer står på spel för honom personligen i fallet än vad han kunnat föreställa sig…

M. W. CRAVEN är en brittisk kriminalförfattare. Som sextonåring rymde han hemifrån och gick med i armén, ägnade sedan tio år åt att göra lång­resor runt om i världen och tog därefter en examen i socialt arbete med inriktning på kriminologi och drogmissbruk. Sexton år senare bestämde han sig för att börja skriva på heltid. Brännaren, M. W. Cravens första kriminalroman, tilldelades 2019 års CWA Gold Dagger Award.

»En väldigt spännande start på vad som ser ut att bli en lysande kriminalserie.« Mick Herron, författare till Slough House-serien

»Inget du någonsin läst kan förbereda dig för den fullkomligt unike Washington Poe.« Keith Nixon

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone