Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Ett rum hos Daisy
Isbn: 978-91-8917-777-2
Förlag: Bokförlaget Nona
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Ett rum hos Daisy

Daisy MacLean har sällan en lugn stund. Tillsammans med sin excentriske far Hector driver hon ett tjusigt hotell på den engelska landsbygden, och förutom allt arbete har hon ett rätt trassligt privatliv att reda ut.

När en gammal pojkvän till Daisys vän Tara planerar att fira sitt bröllop på hotellet, blir hon till en början lite orolig och återseendet sätter igång en lång rad av oväntade händelser.

Den irriterande snygge, före detta rugbyspelaren Dev Tyzack envisas med att dyka upp på hotellet och Daisy gör allt för att undvika honom. Samtidigt inleder hon på nytt ett förhållande med en gammal kärlek från universitetet, den rolige och betydligt tryggare Josh.
Sedan dyker en ung man vid namn Barney upp. Han har något att berätta om Steven, Daisys man som omkom i en bilolycka och som hon gör allt för att glömma.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone