Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Skallra
Isbn: 978-91-7893-941-1
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2021
Narrator: Charlotta Åkerblom
Length: 12 hours 11 minutes

Audiobook

Skallra

Första boken i den hyllade Samlaren-serien

»Suverän thrillerdebut.« Val McDermid

»En riktigt läskig debut. Briljant!« The Times

En psykopat mer skrämmande än Hannibal Lecter rör sig på Londons gator. Han planerar allt i minsta detalj och lever två helt olika liv. I det ena är han som vem som helst. I det andra är han föreståndare för sin familjs ytterst makabra museum.
Nu har det blivit dags för ett tillskott till samlingen, och han är redo att mata sin besatthet. Samlaren är på jakt. Och Jakey Frith och Clara Foyle har något gemensamt – de har vad han behöver.
Det som följer är en skräckinjagande katt-och-råttalek mellan den djävulske samlaren, Jakeys far och Etta Fitzroy, en problemtyngd kriminalinspektör som utreder ett antal kidnappningar.
Skallra utforskar den tråd av mörker som löper genom oss alla och ger en isande, fängslande inblick i en psykopats hjärna.

FIONA CUMMINS är en prisvinnande journalist, med examen från det prestigefyllda Faber Academy i London. I tolv år arbetade hon som den främsta nöjesreportern för tidningen Daily Mirror. Hon bor i Essex med sin make och två barn. Skallra är första boken i hennes redan hyllade Samlaren-serie.

»En thriller kapabel att hålla dig vaken hela natten – för att sen hemsöka dina drömmar.« Daily Mail

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone