Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Död vid första ögonkastet
Isbn: 978-91-7719-073-8
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2021
Narrator: Peder Falk
Length: 16 hours 14 minutes

Audiobook

Död vid första ögonkastet

En av världens främsta deckarförfattare är tillbaka med en ny efterlängtad bok om kriminalintendent Roy Grace

På Gatwicks flygplats utanför London står en man och väntar på sitt livs kärlek. På andra sidan Atlanten, i en bar i Florida, sitter en pensionerad New York-polis och väntar på en kvinna som är hans själsfrände. Båda männen ska snart upptäcka att de blivit lurade på allt de äger – och att ingen av kvinnorna existerar.

Samtidigt faller en kvinna ut från ett fönster i München. Och i Brighton kallas kriminalintendent Roy Grace in för att utreda ett misstänkt självmord. Han inser att inget är som det först verkar, och snart dras han in i en komplicerad utredning av ett globalt imperium som sysslar med smarta och grymma internetbedrägerier. Den som hotar att avslöja sanningen riskerar att bli mördad.

***
PETER JAMES är författare och filmproducent med bas i London och Brighton. Han
har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom alla tider av bokhandelskedjan WH Smith och belönades 2016 med en Diamond Dagger av Crime Writers Association. Död vid första ögonkastet är femtonde fristående boken i hans omtyckta serie om kriminalintendent Roy Grace. Serien är under produktion för tv av brittiska ITV, med John Simm (Doctor Who, Life on Mars) i huvudrollen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone