Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Brf Kramsnö
Isbn: 978-87-2686-385-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: February 2021
Narrator: Anna Godenius
Length: 5 hours 24 minutes

Audiobook

Brf Kramsnö

Bodil har bestämt sig för att vännen Ingela behöver en ny man. Och ingen är väl mer lämpad att hjälpa henne än Bodil själv? Sagt och gjort! Snart har Ingela inte bara en profil för nätdejting - hon har dessutom en personlig dejtingassistent i Bodil som sållar kandidater och står för chattandet. Själv behöver hon bara dyka upp, visa sig från sin bästa sida och hoppas på en fullträff. Vad kan egentligen gå fel?

Det visar sig snart att Bodils goda intentioner ska få oanade konsekvenser. Ingela råkar nämligen ut för en sol-och-vårare som lurar henne på både pengar och kärlek. Det blir upp till Bodil att försöka ställa saker och ting till rätta. Men kommer hon lyckas hitta den lömske bedragaren?

'Brf Kramsnö' är en härligt underhållande roman om kärlek, vänskap och saker som inte riktigt går som man tänkt sig.

Jens Hellström, född 1975, är en svensk författare och civilingenjör från Stockholm. Hans debutroman 'Brf Kramsnö' utkom år 2020. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone