Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för De magiska stavarna
Isbn: 978-91-7987-287-8
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Fantasy & SF Lättläst
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Sofia Rönnegård
Length: 1 timme 2 minuter

Ljudbok

De magiska stavarna

Ellen har alltid känt att hon är annorlunda, men hon har inte förstått varför. En dag får hon veta att hon är en häxa – en ljushäxa. Nu behöver de andra ljushäxorna Ellens hjälp. Deras magiska stav har blivit stulen av mörkerhäxornas ledare, Gabriel. Ellen måste hitta honom för att kunna ta tillbaka staven! Ellen hamnar mitt i ett storartat äventyr, som tar henne såväl till de mörka tunnlarna under Gamla stan, som till maktens centrum.

Elin Säfström gjorde en uppmärksammad debut 2016 med den första delen i en fantasytrilogi för ungdomar. Hon är programmerare till yrket, men har ett stort språkintresse och hon har studerat många olika språk. Hon bor i Stockholm med man och barn. På Nypon förlag gjorde hon 2020 lättlästdebut med boken När jag vågar.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone